Poslovni sadržaj

Organizaciju stručnih skupova, seminara, prezentacija, promocija, obilježavanje jubileja, press konferencija i drugih sličnih događaja prepustite našem iskusnom i profesionalanom timu. Pobrinućemo se da Vaš događaj bude besprekorno organizovan!

Konferencijska sala 1
Konferencijska sala 1 na raspolaganju ima 60 mjesta. Obično je namještamo u "kino" postavci, ali su moguće i drugačije postavke.

Konferencijska sala 2
Konferencijska sala 2 ima kapacitet do 45 mjesta. Obično je namještamo u "kino" postavci, ali su moguće i drugačije postavke.

Konferencijska sala 3
Konferencijska sala 3 ima kapacitet do 60 mjesta. Obično je namještamo u "kino" postavci, ali su moguće i drugačije postavke.

Sve sale imaju zvučnu izolaciju, nezavistan sistem hlađenja / grijanja i prirodno dnevno svjetlo. Opremljene su kompletnom opremom neophodnom za organizaciju poslovnih događaja. Na raspolaganju su vam: projektor, projekciono platno, ozvučenje, flip chart, markeri, Wi-FI signal... Za učesnike događaja možemo organizovati ručak ili večeru u restoranu hotela, catering, kao i kafe pauzu u baru. Za vaše potrebe možemo angažovati dodatno osoblje, hostese, voditelje, tehničku podršku...