O nama

Hotel "Jelena" u Brčkom je mjesto gdje se sastaju poslovni ljudi, turisti i svi oni koji za sebe žele najbolju hotelsku uslugu. Sa 43 sobe, 4 vrhunski opremljena apartmana, tri sale za poslovne prezentacije, bankete i konferencije, restoranom i cafe pizzerijom sa ljetnjom baštom, hotel "Jelena" je pravo mjesto za vas.

Smješten na samo nekoliko minuta od strogog centra Brčkog i graničnog prelaza prema Hrvatskoj, hotel "Jelena" pruža svu udobnost za smještaj gostiju, raznovrsne poslovne sadržaje, vrhunsku ponudu domaćih i internacionalnih jela, bogatu vinsku kartu... Hotel raspolaže sa vlastitim parkingom, koji je besplatan za sve naše goste.

Pored hotela nalazi se Tržni centar "Sloboprom S", u kojem možete potražiti raznovrsne proizvode i usluge.

Misija

Naša misija je veoma jasna - pružiti samo najbolje usluge i sadržaje za sve naše goste.

Posvećeni smo kvalitetu bez kompromisa, jer mislimo da samo na taj način možemo odgovoriti sve strožijim i kompleksnijim zahtjevima tržišta.

Svi naši gosti mogu posvjedočiti o tome, jer nam se uvijek i sa osmijehom vraćaju. Stručno i ljubazno osoblje spremno je da odgovori svim vašim zahtjevima, uz stalno praćenje najnovijih svjetskih trendova u hotelijerstvu.

Vjerujemo da su zadovoljni gosti naši hajbolji ambasadori širom svijeta.

Strast

Strast prema našem poslu je ono što nas odvaja od svih ostalih sličnih sadržaja. Posvećenost kvalitetu, stalna briga o našim gostima, tehnička asistencija, potpuna podrška VIP osobama, praćenje svjetskih trendova, stalno poboljšavanje kvaliteta naših usluga, uvođenje novih tehnologija... neosporno oslikavaju tu našu strast.

Vjerujemo da ćete nam svojim prijedlozima pomoći da budemo još bolji i da tu strast još više usmjerimo prema zadovoljstvu naših klijenata.